І зволожити, і підлікувати, і розгладити зморшки! Вивчаємо патчі для обличчя

Поступово звичайні маски для обличчя сходять нанівець. Набагато простіше дістати готову з упаковки, накласти на обличчя, а потім зняти і викинути!

Сьогодні ми поговоримо про патчі для обличчя. Що це таке і чому багато дівчат вибирають їх для догляду за шкірою обличчя? Детальніше пошукайте на сайті vabos.com.ua.

Патчі – це так звані тканинні маски. Вони продаються у спеціальних упаковках та призначені для різних цілей.

Головна їхня перевага в тому, що вони дуже зручні у використанні. Адже їх навіть не треба змивати!

І зволожити, і підлікувати, і розгладити зморшки! Вивчаємо патчі для обличчя

Існує 4 основних види патчів.

  1. Очищувальні. Такі патчі допомагають позбавитися чорних крапок на раз-два! Перед процедурою зовсім не потрібно розпарювати обличчя. Достатньо лише наклеїти на вологу шкіру маску. Завдяки воді компоненти патчу активізуються та перетворюються на полімерну плівку.

Маска захоплює сальні пробки і витягує їх із пір. При цьому шкірний покрив не травмується.

  1. Лікувальні. Ці патчі призначені для того, щоб за лічені хвилини позбавлятися запалень і висипань на шкірі. Вони насичені саліциловою кислотою чи бактерицидним триклозаном.

Невеликий кружальце наклеюється на ту область шкіри, де є прищик на 15-20 хвилин. При цьому запалене місце підсушується та дезінфікується. На ранок прищика як не бувало!

  1. Зволожуючі. Патчі добре просочують мінеральною водою і використовують залежно від призначення, накладаючи на повіки, губи або на обличчя. Колаген, синтетичні або морські полімери не тільки забезпечують шкіру всіма необхідними компонентами, але й чудово утримують вологу в дермі.
  2. Розгладжуючі. Завдяки ефекту конденсації вони готують обличчя до нанесення макіяжу. Їх виготовляють із бавовни або м’якого нетканого матеріалу.

І зволожити, і підлікувати, і розгладити зморшки! Вивчаємо патчі для обличчя

Як бачите, патчів є досить багато, і ви можете підібрати ті, які потрібні саме вам. Спосіб застосування дуже простий і зрозумілий: дістаньте маску з упаковки, накладіть на необхідну ділянку. Потім змочіть водою та залиште приблизно на 15 хвилин.

Добре, якщо при цьому вдасться прилягти, щоб розслабитись та забезпечити найкращий ефект. Далі акуратно зніміть патчі з обличчя, дочекайтеся повного висихання обличчя та нанесіть крем під очі.

All fields marked with an asterisk (*) are required